NYHETERHVEMTJENESTERPRODUKTERHVORFOR TILBUD LINKER ÅPNINGSTIDER KONTAKT

Da er tiden inne for planlegge 2018 sesongen!

Kalenderen min fylles nå veldig raskt opp. Ønsker du at jeg skal serve, reparere eller bygge om og kalibrere demperne dine slik at du stiller med de sterkeste kortene for 2018 sesongen, anbefaler jeg at du booker tid til dette nå rimelig raskt.

Pr. i dag (2. august) er jeg i gang med å fylle opp november med bookinger.

Det ligger mye tid og arbeid bak et godt fjæringsoppsett. Jeg driver nå kun alene og det er derfor meget begrenset hvor mange utøvere jeg har kapasitet til å bistå. Kvalitet fremfor kvantitet.

Jeg skal være så ærlig og si at jeg sorterer ut de jobbene som gir meg anledning til å drive min virksomhet videre på et sunt nivå. Forutsigbarhet og mulighet for inntjening er viktige faktorer.

Veldig mange jobber er ikke interessante for meg lenger. MEN eier du som kunde evnen til å planlegge og booke i god tid, samtidig som du gir meg muligheten til å utføre jobben så nøyaktig og kvalitetsmessig som jeg mener det skal gjøres, ja da stiller du sterkt i forhold til de som er 'født i siste liten' og lurer på hvor billig og raskt det går an å få jobben utført,,,,

For booking ta helst kontakt på e-mail: info(at)esp1tech.no

Fortsatt god sesong!

Mvh Espen

 

 

FLERE ARTIKLER:

E-mail utfordringer!

P tide planlegge 2019 sesongen, bookingen er allerede i gang!

Sommerstengt uke 32 og uke 34

Eldre articler
Esp1-Tech, Alfaset 3.industrivei 8a, N-0668 Oslo, NORWAY, Tlf 2265 7545, SMS 9205 0752, E-mail: info@esp1tech.no Nyhetsbrev: