NYHETERHVEMTJENESTERPRODUKTERHVORFORBMW ESA-ProdukterTips & TriksATV/UTVSNOSCOOTER TILBUD LINKER ÅPNINGSTIDER KONTAKT

TJENESTER

Takk for at du er interessert i våre tjenester!

I tillegg til hydraulikk-reparasjoner og service, utfører Esp1-Tech service, reparasjon, oppgradering, ombygging og custom bygge av støtdempere og dempergafler til mange forskjellige kjøretøy og applikasjoner.

Har du et spesielt behov, vennligst oppgi mest mulig informasjon og data om ditt kjøretøy og behov, slik at vi kan spare litt tid og gå mer rett på sak.

De merkene vi favoriserer og lagerfører deler til er:

Öhlins

TracTive Suspension

Hyperpro

Sölva

Reiger Suspension

Showa

KYB (Kayaba)

WP Suspension (tidl. White Power)

Totaltek

Touratech

Yacugar

Sachs Boge

ZF Sachs

 

Å utføre kvalitetsmessig arbeide er tidkrevende. Det er derfor vesentlig at vi sammen med kunden er nøye med å planlegge eventuelle prosjekter/jobber.

Utenom sesongene har vi normalt en leveringstid på 3-5 virkedager, men dette er styrt av eventuelle delebehov og leveringstid på disse.

 I sesongene kan leveringstid på verkstedet fort være 10-14 virkedager.

Vi får til det meste om det er planlagt og booket inn i vår kalender. Med andre ord er det i stor grad opp til deg som kunde å planlegge, booke tid og legge til rette slik at vi faktisk får muligheten til å utføre en kvalitetsmessig jobb på dine komponenter :)

Advarsel: Drop-in-, hastverks- og i-siste-lita -prosjekter er vi ikke interessert i å håndtere!

 

Tekniske spørsmål:

NB! Vi svarer kun på tekniske spørsmål fra kunder som benytter våre tjenester eller har kjøpt de aktuelle komponenter av oss.

Folk som skrur selv har vi IKKE kapasitet til å bistå med teknisk informasjon. 

Vi lever av å benytte vår opparbeidede erfaring og kunnskap i de jobbene vi utfører, noe jeg ber om respekt for.

Skrur du som profesjonell- eller hobby-mekaniker på andre folks, eller egne dempere, og du ikke har kunnskap til dette, så vennligst ikke belast oss med dine problemer. Tenk deg heller om neste gang før du tar på deg noe du ikke har kompetanse til,,,,,,

 

 

FLERE ARTIKLER:

TJENESTER

Esp1-Tech, Alfaset 3.industrivei 8a, N-0668 Oslo, NORWAY, Tlf 2265 7545, SMS 9205 0752, E-mail: info@esp1tech.no Nyhetsbrev: