NYHETERHVEMTJENESTERPRODUKTERHVORFOR TILBUD LINKER ÅPNINGSTIDER KONTAKT

TJENESTER

Takk for at du er interessert i mine tjenester!

Espen / Esp1-Tech utfører service, reparasjon, oppgradering, ombygging og custom bygge av støtdempere og dempergafler til mange forskjellige kjøretøy og applikasjoner.

Har du et spesielt behov, vennligst oppgi mest mulig informasjon og data om ditt kjøretøy og behov, slik at vi kan spare litt tid og gå mer rett på sak.

De merkene jeg favoriserer og lagerfører deler til er:

Öhlins

Hyperpro

Showa

KYB (Kayaba)

WP (White Power)

Totaltek

Tractive

Touratech

Yacugar

Sachs Boge

ZF Sachs

 

Å utføre kvalitetsmessig arbeide er tidkrevende. Når jeg i disse dager driver verkstedet helt alene er det vesentlig at vi sammen er nøye med å planlegge eventuelle prosjekter/jobber.

Utenom sesongene har jeg normalt en leveringstid på 5-10 virkedager, men dette er styrt av eventuelle delebehov og leveringstid på disse.

 I sesongene er jeg ofte booket full 1-2 måneder av gangen.

Jeg får til det meste om det er planlagt og booket inn i min kalender. Med andre ord er det i stor grad opp til deg som kunde å planlegge, booke tid og legge til rette slik at jeg faktisk får muligheten til å utføre en kvalitetsmessig jobb på dine komponenter :)

Advarsel: Drop-in-, hastverks- og i-siste-lita -prosjekter er jeg ikke interessert i å håndtere!

 

Tekniske spørsmål:

NB! Jeg svarer kun på tekniske spørsmål fra kunder som benytter mine tjenester eller har kjøpt de aktuelle komponenter av meg.

Folk som skrur selv har jeg IKKE kapasitet til å bistå med teknisk informasjon. 

Jeg lever av å benytte min opparbeidede erfaring og kunnskap i de jobbene jeg utfører, noe jeg ber om respekt for.

Skrur du som profesjonell- eller hobby-mekaniker på andre folks, eller egne dempere, og du ikke har kunnskap til dette, så vennligst ikke belast meg med dine problemer. Tenk deg heller om neste gang før du tar på deg noe du ikke har kompetanse til,,,,,,

 

 

FLERE ARTIKLER:

TJENESTER

Esp1-Tech, Alfaset 3.industrivei 8a, N-0668 Oslo, NORWAY, Tlf 2265 7545, SMS 9205 0752, E-mail: info@esp1tech.no Nyhetsbrev: